Hultet Ranch

Hultet Ranch

Om Bloggen

Berättar hur det gick till då vi blev med Robot. Hur vi tänkte, planerade inför bygget, under bygget och när det äntligen blev klart...och hur det sedan fungerar för oss. Vill du vara med från början? Klicka på 1 under Kategorier.


Sol i sinnet...

Livet efter ByggetPosted by Lotta Gustafsson Wed, February 22, 2012 01:18:17

Tänk vad lite som behövs för att man ska vakna till liv och plötsligt få en kanondag...en kram av någon man inte träffar så ofta, ett telefonsamtal som gör en glad eller ett brev med posten adresserat till "snygga blondinen" (okej..det sista gällde inte mej :), en puss i nacken av en ko som just druckit iskallt vatten, eller bara att solen tittar fram mitt i en lååång vinter. Vilket faktiskt hände för andra dagen i rad idag! Eller var det tredje??

Dagens sol fick mej att hitta någon slags "städiver", nu var det banne mej dags att få bort "lite" damm och gammalt spån! Skottade bort mer än två kubikmeter spån...kan inte begripa hur det kan komma sej att spånet jag ströar liggbåsen med, på något vis vandrar uppåt och hamnar framför liggbåsen, trots att jag varje dag skrapar ned allt spån...vet att andra också har påtalat detta märkliga fenomen. Började sopa väggarna men där gick gränsen för hur långt städivern sträckte sej...höll på att få dammlunga när allt hamnade på mej.

Funderade för ett ögonblick på om jag skulle släpa in industridammsugaren och dammsuga väggarna...tror dock inte brudarna skulle uppskatta det, för den "poffar" högljutt var 20 sekund eller nåt. Väggen får vänta...det fick bli en vanlig hederlig kvast för det som inte gick få bort med spade i fotnivå.

Skiner solen imorgon så kanske fönstren får sej en omgång? Vi får väl se...Jag vet en bonde som har två tjurar som sköter "fönsterputsandet", en tjur ligger bekvämt och idisslar och den andre ställer sej på den liggande gossen för att komma upp i lämplig arbetshöjd...säj det en nöt tunga inte klarar... De är även fenomenala på att "fixa" frisyrer! :-)

Här ligger 4 Älvsby-brudar på rad...Stjärna, Diana, Diana och Ronja! Observera det, nästan, rensopade golvet framför dem smiley

  • Comments(1)//www.hultet.com/#post46