Hultet Ranch

Hultet Ranch

Om Bloggen

Berättar hur det gick till då vi blev med Robot. Hur vi tänkte, planerade inför bygget, under bygget och när det äntligen blev klart...och hur det sedan fungerar för oss. Vill du vara med från början? Klicka på 1 under Kategorier.


Kvinnolektyr?

Livet efter ByggetPosted by Lotta Gustafsson Thu, November 01, 2012 18:24:04

Ibland måste man göra annat än sånt som handlar om kor, som t ex att läsa en bok. Finns som bekant en hel del att välja på... Fick för nån månad sedan tips av en av döttrarna att: "Mamma, femtio nyanser av honom, måste du läsa"! Trodde faktiskt att jag skulle få låna boken av dottern, för att läsa den, men icke! INGEN får låna MIN Femtio nyanser, var svaret jag fick. Turligt nog fanns boken på Maxi så det var bara att skaffa sej ett eget ex.

Efter en sisådär 5 kapitel var jag fast, liksom 40 miljoner andra världen över, mestadels kvinnor, förmodar jag!

Boken är totalt okomplicerad att läsa...en story om Ana som träffar Christian Grey, multimiljonär med smak för lite mer "avancerad" sex. Trivalt kanske, men ändock förtrollande på något vis...sätter definitivt fart på fantasin!

Det ryktas om en kille vars tjej läste boken, som önskade att boken aldrig skulle ta slut! Hmm, killen fick troligen vara "testpilot" för tjejens "inspirerade" läsning! smiley

Idag kom bok två (av tre) i brevlådan, Femtio nyanser av mörker. Perfekt inför helgen alltså! Så ni män, vars kvinnor inte har upptäckt denna kvinnolektyr...strunta i en blomma till frun i helgen...köp Femtio nyanser av honom till henne istället!

Ha en skön helg!smiley

Helgens nöje!

  • Comments(0)//www.hultet.com/#post82