Hultet Ranch

Hultet Ranch

Om Bloggen

Berättar hur det gick till då vi blev med Robot. Hur vi tänkte, planerade inför bygget, under bygget och när det äntligen blev klart...och hur det sedan fungerar för oss. Vill du vara med från början? Klicka på 1 under Kategorier.


Trovärdigt?

Livet efter ByggetPosted by Lotta Gustafsson Sat, November 10, 2012 15:46:03

Har ni hört/läst att ICA har gått med på att höja mjölkpriset med 30-40 öre? Måste säja att det bevisar vem som bestämmer i slutändan...om det nu var någon som undrade. Det är glädjande för oss mjölkbönder, även om ingen torde hoppa högt, för ingen vet ännu hur många ören som kommer oss tillgodo...kanhända allt försvinner på vägen.

I samma veva gör Norrmejerier en kampanj om att de ska sätta av 50 öre för varje såld burk Creme Fraiche för att bygga en lekpark, någonstans i Norrland.

Här har vi mjölkbönder kämpat högljutt för att få ett höjt mjölkpris, för att vi ska kunna överleva...och istället för att få mer betalt för mjölken, har "vi ägare" tydligen pengar över, att lägga på en lekpark någonstans.

Jag är inte tillräckligt smart för att fatta logiken, så kan någon vara snäll och förklara för mej? För mej brister detta i trovärdighet...

Och vips var all kamplust borta!

Här var kamplusten kvar, E4an norrgående utanför Kåge.

  • Comments(0)//www.hultet.com/#post84