Hultet Ranch

Hultet Ranch

Om Bloggen

Berättar hur det gick till då vi blev med Robot. Hur vi tänkte, planerade inför bygget, under bygget och när det äntligen blev klart...och hur det sedan fungerar för oss. Vill du vara med från början? Klicka på 1 under Kategorier.


Hultets Restaurang

Livet efter ByggetPosted by Lotta Gustafsson Tue, December 25, 2012 15:21:34

Tidigare i veckan öppnade vi upp grindan mellan sinko/rehab avdelningen och lösdriften...det var ett populärt tilltag från vår sida...lösdriften blev plötsligt som Norrland och sinko/rehab (med 10 platser) blev som att vara i Indien...tätbefolkat!

När jag sedan bestämde mej för att öppna hö-restaurang i lilla avdelningen, blev brudarnas lycka fullkomlig!

De står på rad och köar snällt för att vänta på sin tur...det är nästan så jag funderar på att införa någon typ av platsbokningssystem.

Det är nästan omöjligt att komma sej in och ströa i de liggbås som finns...de är hela tiden upptagna....ute i lösdriften är det rena glesbygden...

I övrigt väntar vi på månadens andra kalvningsboom...de som var beräknade före julafton har inte kalvat än och de som är beräknade efter nyår ser ut som de ska kunna kalva när som helst...misstänker det kan bli trångt i kalvningsboxarna, för kalvning är smittsamt...börjar en så kör de igång allihop!

Ha en God fortsättning och ett Gott Nytt År!

  • Comments(0)//www.hultet.com/#post87