Hultet Ranch

Hultet Ranch

Om Bloggen

Berättar hur det gick till då vi blev med Robot. Hur vi tänkte, planerade inför bygget, under bygget och när det äntligen blev klart...och hur det sedan fungerar för oss. Vill du vara med från början? Klicka på 1 under Kategorier.


Brudarna i manegen

Livet efter ByggetPosted by Lotta Gustafsson Wed, June 13, 2012 23:41:03

Så kom sej till slut även våra brudar ut...visserligen inte på betet än (måste få torka upp någon dag till), men i alla fall ut och "lufta rumporna"!

Faktum är att det är ganska tråkigt med "kosläpp" nu för tiden...inte alls samma "action" som det var när alla släpptes ut samtidigt, efter att ha stått på bås hela långa vintern. Vi brukade öppna "utdörren" några veckor innan de skulle få gå ut och genast blev det ett himla liv på tanterna, som minsann visste vad det innebar att dörren i hörnet öppnades...
Nu är det ingen som reagerar, för dörrar och fönster är öppna från tidigt på våren, för att de ska få "lukta på våren". :-)

Lucia (kallad Lusse eller Lucy) blev 2012 års första utegångsbruds-kandidat

Hon tyckte väl inte det var särskilt märkvärdigt...skuttade lite halvhjärtat...

Sen kom Zira ut...fast de känner ju varann...

Ytterligare några men inte blev det särskilt mycket fart för det...rätt odramatiskt!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lotta Sat, June 16, 2012 00:27:25

Jaadå...finns hopp om grönt gräs imorgon! Sitter och "tjuvkikar" på dem i kameran nu...för att se hur de uppför sej när de går "rätt väg" ut...Brållan lyckades just öppna en envägsgrind så hon kom sej ut, utan att passera roboten :-)

Posted by Rune Lundin Sat, June 16, 2012 00:13:02

Grönt gräs ska de va!