Hultet Ranch

Hultet Ranch

Om Bloggen

Berättar hur det gick till då vi blev med Robot. Hur vi tänkte, planerade inför bygget, under bygget och när det äntligen blev klart...och hur det sedan fungerar för oss. Vill du vara med från början? Klicka på 1 under Kategorier.


Väder och maskiner...

Livet efter ByggetPosted by Lotta Gustafsson Thu, June 28, 2012 14:18:29

...är väl bland de mest lynniga "ting" man kan ha att göra med!

"Voranna" gick ju sådär, med avbrott för regnet som vräkte ned...när det sedan äntligen slutade regna, då havererade såmaskinen!

Skörden av ensilage gick i samma anda...vi slog, det regnade...när vi ska börja köra...då "pajjar" balpressen! Repkillarna är långt uppi Adak...så de kan inte komma förrän imorgon. Regnet hägrar igen så vi får väl se hur det blir med både väder och maskin...

Tack och lov har det varit så pass kallt att gräset inte förvuxit.

(På tal om kallt...jag som laddat för kanonsommar...varken bikini eller cykelbrallorna har blivit speciellt använda, än.)

De kära damerna tycker vädret är rätt idealiskt och än har inte de gräsliga bromsarna gjort entré. Däremot har brudarna fått nån "magsjukeattack" där de lindrigt sagt "kissar med pruppen"...bara att se till att man inte står i vägen!

Vet inte om Vicky garvar åt att hon fick in en femetta i min byxficka?

Det har även "sprutat" kvigkalvar senaste veckan...5 på 7 dagar...det är faktiskt lite roligare! smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.