Hultet Ranch

Hultet Ranch

Om Bloggen

Berättar hur det gick till då vi blev med Robot. Hur vi tänkte, planerade inför bygget, under bygget och när det äntligen blev klart...och hur det sedan fungerar för oss. Vill du vara med från början? Klicka på 1 under Kategorier.


Dags att backa bandet!

Livet efter ByggetPosted by Lotta Gustafsson Sun, February 02, 2014 12:51:47

Har bestämt mej för att hoppa av ekorrhjulet, som bara snurrar snabbare och snabbare, med galenskaper som basuneras ut och formligen stockas i halsen på mej. Så jag tänker backa bandet och återgå till en nivå som jag tror (och hoppas) är mer hållbar... Lyssnar man på alla experter så inser man att man gör alla möjliga fel...tänker förvisso fortsätta med det, och köra mitt eget race...men inte vara delaktig i övrigt. Rätt och slätt: Tack och adjö...om det blir något "på återseende"...det får framtiden utvisa.

I min värld, dvs uti Fuse, gör brudarna också upptäckter...ungkon Annie lyssnade på radion och upptäckte att det lät annorlunda (?)...hon stod och stirrade på radion vid Robbe... jag sa åt henne att sången var på finska...då tittade hon på mej med stora ögon, såg ut som ett stort frågetecken...sen vände hon blicken och fortsatte att stirra upp på radion. :-D

Stjärna, var i kalvningsboxen i väntans tider...min vana trogen spionerade jag på henne med webbkameran...satt och jobbade lite vid datorn och plötsligt hör jag ett skrapande ljud, så jag byter "flik" så jag kan kolla på kameran. Då ser jag en jättenos närgånget undersöka kamerans skyddsglas!

Stjärna stod länge och blängde misstänksamt upp mot "mej"...kanske kände hon sej iakttagen? ;-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.